Kategorija proizvoda
Obratite nam se

Radimo na keramičke frit za mnogo godina i imamo bogato iskustvo u ovo polje da biste poboljšali vaše kvalitete. Ako ste zainteresirani za naše proizvode, reci nam trebate (oko plamena temperatura, vrijeme ciklusa i glazura efekta) bez oklijevanja. Nudimo besplatni besplatan uzorak za test. Također inženjeri dostupna usluga korisnicima u inozemstvo.

Iskreno pozvati agente širom svijeta da surađuju s nama!


Zibo Jinming glazura co, ltd

ADD:Boshan keramička industrijske zone, Zibo grad, pokrajina Shandong, Kina 255200


Contact:Mr.Eric.Ren

POSLANIK: + 86-15275979506

Tel: + 86-533-4686155

Faksom: + 86-533-4686169

Viber/što je App: + 86-15275979506

SKype:ericjinming

www.jinmingglaze.com

E-mail:eric@jinmingglaze.com

Dežurnoj servisnoj telefonskoj liniji
+86-533-4686155

Izložba

Dom > IzložbaSadržaj

Prednosti i nedostaci usporedite prednosti sjaja glazirana polirana prirodno i ugodno uređeni

Zibo Jinming glazura co | Updated: Mar 24, 2016

Glazirane polirane pločice prirodnih ulja može se usporediti s prirodnog kamena

Prirodne kamene teksture i prirodni sjaj je ljudi kao i tražene razuma i puni bacanje glazuru crijep proizvodi, nakon visoke temperature otkaz zhihou, u prirodni sjaj stupnjeva aspekti, savršen, potpuno može i prirodna kamena faza usporedive, posebno sa aspekta troškova uvelike kap generacije, stvarne konstrukcije također postalo jednostavno polako i u ekološke aspekte standard i indeks više je smanjena , potpuno bez zabrinut zračenja i boje problema. Prirodnog kamena imaju prednosti u prirodnu boju, ali stvarnu uporabu ima mnogo neugodnosti i ostakljena sjajnog svladati sve nedostatke, ekonomski praktičnosti je jači.

Glazirane sjajnog antičke opeke i pločice su prednosti i nedostaci integrirani prednosti vrlo dobre kvalitete

Puni bacanje glazuru proizvode brand poslovanja je posljednja glavne značajke proizvoda i u proizvodnji puni bacanje glazuru cigla snagu aspektima Branda vrlo ima prednost, poseban dizajn i prirodne kamene linije dosljedan od opeke, više je je prvoklasni dizajn tima za izradu i dosegla procesa, za praktično standard je visok potrošača za puni bacanje glazuru ciglu proizvodnje najvažnijih značajki također je staviti dizajn dobro potrošenih tipa nakon visoke temperature rafinerijskih procesa za Bojanje fiksne i zadržati svoje kemijske stabilnosti, kako bi se poboljšala očitije prednosti u životu, pogotovo u usporedbi s polirane pločice i starinski cigla, polirana glazuru karakteristike su stabilniji.