Kategorija proizvoda
Obratite nam se

Radimo na keramičke frit za mnogo godina i imamo bogato iskustvo u ovo polje da biste poboljšali vaše kvalitete. Ako ste zainteresirani za naše proizvode, reci nam trebate (oko plamena temperatura, vrijeme ciklusa i glazura efekta) bez oklijevanja. Nudimo besplatni besplatan uzorak za test. Također inženjeri dostupna usluga korisnicima u inozemstvo.

Iskreno pozvati agente širom svijeta da surađuju s nama!


Zibo Jinming glazura co, ltd

ADD:Boshan keramička industrijske zone, Zibo grad, pokrajina Shandong, Kina 255200


Contact:Mr.Eric.Ren

POSLANIK: + 86-15275979506

Tel: + 86-533-4686155

Faksom: + 86-533-4686169

Viber/što je App: + 86-15275979506

SKype:ericjinming

www.jinmingglaze.com

E-mail:eric@jinmingglaze.com

Dežurnoj servisnoj telefonskoj liniji
+86-533-4686155

Vijesti

Dom > VijestiSadržaj

Generalni direktor govora sa Bangladeš kupca sastanak

Zibo Jinming glazura co | Updated: Jul 08, 2016

Zibo jinming glazura co., ltd, je bio razvoj korak po korak i fokusiranje na ideju dobre volje i vrhunsku kvalitetu bez obzira kada je u budućnosti ili u prošlosti.


Možete napraviti zaključak kroz povijest uspješnih poduzeća da je kvaliteta njihova života i inovacija je njihove duše, odražavajući poduzeće vrijednost živo tržište na kraju. S spoj Kine u WTO i kombiniraj jedan POJAS jedan put strategija, to je sve. Nadamo se suočiti međunarodne markrt konkurenciji zajedno s vama.


Zibo jinming glazura, uzimanje na tržištu kao smjernice kvalitete kao život se oslanja na tehnološke inovacije u obzir za ravnomjeran razvoj žestok tržištu, istražuju tržište teži, strogo kontrolu kvalitete, ulaganje kapitala da osigura Ukupni uspjeh tehnološke nadogradnje projekata i čak poboljšati kvalitetu proizvoda.


Tamo je prekrasno okruženje i uvjete dobre proizvodnje i tehnologije uvjetima.

Iskreno želimo uspostaviti dugu vezu s tobom. Hvala.