Kategorija proizvoda
Obratite nam se

Radimo na keramičke frit za mnogo godina i imamo bogato iskustvo u ovo polje da biste poboljšali vaše kvalitete. Ako ste zainteresirani za naše proizvode, reci nam trebate (oko plamena temperatura, vrijeme ciklusa i glazura efekta) bez oklijevanja. Nudimo besplatni besplatan uzorak za test. Također inženjeri dostupna usluga korisnicima u inozemstvo.

Iskreno pozvati agente širom svijeta da surađuju s nama!


Zibo Jinming glazura co, ltd

ADD:Boshan keramička industrijske zone, Zibo grad, pokrajina Shandong, Kina 255200


Contact:Mr.Eric.Ren

POSLANIK: + 86-15275979506

Tel: + 86-533-4686155

Faksom: + 86-533-4686169

Viber/što je App: + 86-15275979506

SKype:ericjinming

www.jinmingglaze.com

E-mail:eric@jinmingglaze.com

Dežurnoj servisnoj telefonskoj liniji
+86-533-4686155

Vijesti

Dom > VijestiSadržaj

Sustav kontrole kvalitete u JINMING BOJI GLAZURU TVORNICA

Zibo Jinming glazura co | Updated: Jul 10, 2016

Sljedeće je kako proizvesti jinming tvrtke za kontrolu kvalitete keramičkih frit od sirovog materijala do keramičkih frit i na zadnji kvalitete re-ček, cijeli sustavi kako bi se osigurala stabilna za kupca keramičke frit.


1. kako bi sigurno nabavljanja materijala kvalitete stabilan

Tehničar će analizirati kemijskih elemenata po Multielement brzo analizator za svaku seriju sirovina. Uzorak materijala bi snimiti pod 1400℃ temperatura nakon igranje pitu. Materijali će biti odobrena za korištenje kada nalaz je qualitied sa standardnih materijala.

2. mi uvijek testirati svake serije keramičkih frit formulu i preko ponovo u naš lab.it bi organizirani elektronički doziranje u radionici prije keramičke frit formule prolaz testa. sve vrste materijala je mixted dobro raspoređen i rastopila pod 1500℃ 1600℃ temperatura i izlije u vodu za završiti ono proizvod.

3. postavimo Valjak peći koje simuliraju uvjete za proizvodnju keramičkih pločica tvornice testirati naše frit na pločicu i kupiti bjelinu detektor, sjajni detektor i detektor toplinske ekspanzije testirati frit je bijele boje, sjajni i COE, trgovina proizvoda u skladištu nakon provjeri kvalificirani. Bezuvjetno proizvod ne dozvoljavaju prijevozom iz naše tvornice. Trudimo se da naš proizvod jamči stabilan. Je naša teza po sebi riješiti problem i napraviti pogodnost naših kupaca.


Iskreno pozivamo da posjete našu tvornicu jinming Obojena glazura u Zibo grad, Kina.