Kategorija proizvoda
Obratite nam se

Radimo na keramičke frit za mnogo godina i imamo bogato iskustvo u ovo polje da biste poboljšali vaše kvalitete. Ako ste zainteresirani za naše proizvode, reci nam trebate (oko plamena temperatura, vrijeme ciklusa i glazura efekta) bez oklijevanja. Nudimo besplatni besplatan uzorak za test. Također inženjeri dostupna usluga korisnicima u inozemstvo.

Iskreno pozvati agente širom svijeta da surađuju s nama!


Zibo Jinming glazura co, ltd

ADD:Boshan keramička industrijske zone, Zibo grad, pokrajina Shandong, Kina 255200


Contact:Mr.Eric.Ren

POSLANIK: + 86-15275979506

Tel: + 86-533-4686155

Faksom: + 86-533-4686169

Viber/što je App: + 86-15275979506

SKype:ericjinming

www.jinmingglaze.com

E-mail:eric@jinmingglaze.com

Dežurnoj servisnoj telefonskoj liniji
+86-533-4686155

Vijesti

Dom > VijestiSadržaj

Tradicionalne debljine keramičke Frit počeo topi temperatura tehnologija

Zibo Jinming glazura co | Updated: Mar 24, 2016

Sada, sve veći broj keramičkih poduzeće da iskoriste mikrokristalna tržište, homogenost, niska cijena konkurencije. Dio keramičkih poduzeća traže diferencirani razvoj, razvili plan za razvoj tanka ili debela Keramika-Keramika, gori i pionir razvoja mikrokristalična, koji traže napredak u procesu proizvodnje, u nadi za smanjenje troškova energije, ekološki prihvatljiv. Spaljen jednom, ali zbog svojih sirovina, tehnička kontrola troškova, još uvijek postoje poteškoće, stoga kristaliziran proizvode je još uvijek uglavnom dvaput. Guangdong Pearl građevinski materijal, tržište direktor od Dunhuanga xiaoyong du, rekao je ne dvaput zbog spaljivanja tehnologija sazrijeva, kako bi se osigurala proizvod kvalitetan i odgovoran je za potrošača, a Pearl zaglavi sa dva puta. U međuvremenu, tehnički tim rješavanju gori, proizvedene potpunu stabilnost i onda na tržištu.

Dva puta i transparentnost i trošenje više nego dobro gori, a nakon snimanja tehnologija je zrela i omogućuje Adobe i frit bolje boje i kvalitete proizvoda imati isto tako ažurirati. Kristaliziranih razvoj srednjih burn za snimanje promjena frit tehnologija je nadogradnja najkritičniji. Spaljena keramičke frit koristi poboljšanu frit probili prethodne počinje topi temperatura tradicionalne tehnologije, pomoću posebne formule mikrokristalna stakla, frit u u određenim temperaturnim uvjetima kristalizacije, završio gotovo usporediv s tradicionalnim duplo punjenje. Upravo zbog prednosti gori evidentno, više keramičkih preduzeća vatru istraživanje i razvoj tima. Prema nepotpunim statistikama, u drugoj polovici 2012, zemlja razvila spaljena keramičke frit poduzeće ne prelazi 10, ali 2013 dosegla oko 15. Prema industriji, uz proširenje i zrelosti mikrokristalična, 2014 će biti koncentrirani epidemije. U lokalnim Foshan, trenutno se bavi keramičke frit produkcijske kuće kao daleko kao Tajlandski glazirano, Cheng Xiang tehnologija, Hing Kai glazuru blizu 10.