Kategorija proizvoda
Obratite nam se

Radimo na keramičke frit za mnogo godina i imamo bogato iskustvo u ovo polje da biste poboljšali vaše kvalitete. Ako ste zainteresirani za naše proizvode, reci nam trebate (oko plamena temperatura, vrijeme ciklusa i glazura efekta) bez oklijevanja. Nudimo besplatni besplatan uzorak za test. Također inženjeri dostupna usluga korisnicima u inozemstvo.

Iskreno pozvati agente širom svijeta da surađuju s nama!


Zibo Jinming glazura co, ltd

ADD:Boshan keramička industrijske zone, Zibo grad, pokrajina Shandong, Kina 255200


Contact:Mr.Eric.Ren

POSLANIK: + 86-15275979506

Tel: + 86-533-4686155

Faksom: + 86-533-4686169

Viber/što je App: + 86-15275979506

SKype:ericjinming

www.jinmingglaze.com

E-mail:eric@jinmingglaze.com

Dežurnoj servisnoj telefonskoj liniji
+86-533-4686155

Vijesti

Dom > VijestiSadržaj

Koji su recepti za potpunu sjajnu glazuru?

Zibo Jinming glazura co | Updated: Sep 26, 2017

Koje su razlike između poliranih pločica i glaziranih pločica? Polirana pločica je vrsta svetle cigle koja se polira i formira površinom tijela adobea, koja pripada cigli. Glazirana pločica je vrsta specijalnog glazura koja se može polirati u glazuri, to je poslednja glazura antičke cigle, koja je uglavnom providna glazirana ili providna konveksna glazura. Potpuno poliran Glaze

Polirane pločice i glazirana pločica razlika u boji: Boja sjajne pločice je relativno jednokratna, ne prevelike promene, glazirane pločice jer se odštampa na uzorku nakon glazure, a boja na svetlu. Pogledajte stranu opeke, glazirani sloj pločice je očigledniji, očigledno je videti glaziranu površinu.

Polirane pločice i glazirane pločice nisu iste, tekstura od poliranog pločice ne može biti vrlo mala, glazirane pločice da bi se radile kao fine linije rukavica. Polirana cigla je površina cigle polirana u poliranu ciglu, lakše prljavu. , sve parabolične glazure su neka vrsta antičke cigle, sve zastakljene antičke cigle i polirane pločice su porcelanske cigle i polirane su na površini površine, ali cela polirna glazura i polirane pločice su polirani pločice.

Glazirana pločica je sastavljena od dva dela tela embriona i površine glaze, tako da kada identifikacija može gledati na stranu pločice ili poprečnog preseka, nije isto, ili da vidite površinu pločice i boju embrion je konzistentan, nedosljednost je glazirana pločica. Potpuno sjajni glazura

Polirane pločice su pogodne pored toaleta, većina unutrašnjeg prostora izvan kuhinje, ali sjajne cigle u proizvodnji konkavnih i konveksnih poreova, ove pore će biti nečisto, što dovodi do toga da je površina veoma lako infiltrirati zagađivače i čak i neki od čaja sipanih u sjajne cigle su se vratili na nemoćne, a glazirane pločice kako bi se sprečilo zagađenje daleko je više od poliranih pločica.